Lapszemle

Két év felfüggesztett Hagyó Miklósnak

Lapszemle
2016.01.26.
 

Index.hu, 2016 január 26

Hagyó Miklóst két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte első fokon a Kecskeméti Törvényszék kedd délelőtt. A volt szocialista főpolgármester-helyettes és 14 társa ellen folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények vádjával indult eljárás 2012 óta tart, ez benne az első ítélet, jelenti az MTI.

 

 

Százmilliós végkielégítést követelt Vitézy helyettese

Lapszemle
2013.07.02.
 

Népszava, 2013. július 2. 

Vitézy Dávid BKK-vezérigazgató jelenlegi helyettesének kihallgatásával folytatódott a BKV-per tárgyalása kedden a Kecskeméti Törvényszéken. A tanú az ügy nyomozása során - állítása szerint pletykákra alapozva - tett terhelő vallomást Hagyóékra.

 

 

Pletykákon alapul a vád?

Lapszemle
2013.06.28.
 

Népszava, 2013. június 27. 

"Folyosói pletykákon" alapult a vád egyik tanújának több, a BKV-per vádlottjaira tett terhelő vallomása - derült ki a büntetőper tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken, ahol a bíróság is meghallgatta az adatai titkos kezelését kérő, így névtelenül, "25-ös számúként" szereplő tanút. Róla azért annyit tudni lehet, hogy ma a BKV feletti vagyonkezelői jogokat gyakorló Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyik vezetője, Vitézy Dávid vezérigazgató helyettese.

 

 

Hagyó kontra magyar állam - 4:0

Lapszemle
2013.06.19.
 

Az ügyészség nem nyomoz tovább Hagyó Miklós ellen az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2010 decemberében tett feljelentése alapján. A hagyomiklos.com-on nyilvánosságra hozott, a Fővárosi Főügyészség által a volt MSZP-s főpolgármester-helyettes védőjének címzett levél szerint a rendőrség a nyomozást már 2012 nyarán megszüntette - ezt a határozatot pedig azóta sem változtatták meg vagy helyezték hatályon kívül.

 

 

Újabb súlyos eljárási hiba derült ki

Lapszemle
2013.06.14.
 

Népszava, 2013. június 13. 

Újabb súlyos, a BKV-ügy nyomozását érintő szabálytalanságokra és eljárási hibákra derült fény a per mai tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken.

 

 

Oldalak

Hiba | BKV per

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.