Hírek

Tanúként hallgattak meg egy nyomozót

Hírek
2013.07.04.
 

Egy tanúként meghallgatott nyomozó fenntartotta korábbi írásos jelentését a Hagyó Miklós egykori szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen a Kecskeméti Törvényszéken folyó per csütörtöki tárgyalásán.

 

 

Iratokat ismertettek

Hírek
2013.07.02.
 

A vádirat szerint indokolatlanul kötött szerződések nyomozati iratait ismertette a törvényszék a Hagyó Miklós egykori szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen a Kecskeméti Törvényszéken folyó per keddi tárgyalásán.

 

 

A Combinókat népszerűsítő cég vezetőjét hallgatták meg

Hírek
2013.06.27.
 

A BKV Zrt.-vel a Combino villamosok népszerűsítésére szerződést kötő cég vezetőjét hallgatták ki tanúként a Hagyó Miklós egykori szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen a Kecskeméti Törvényszéken folyó per csütörtöki tárgyalásán.

 

 

Vezetői tanácsadók a tanúk padján

Hírek
2013.06.25.
 

A BKV Zrt.-vel szerződést kötő, vezetői tanácsadásra, valamint felsővezetők keresésére szakosodott cégek vezetőit hallgatták meg tanúként a Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes és társai ellen a Kecskeméti Törvényszéken folyó per keddi tárgyalásán.

 

 

Egy lobbicég vezetőjét hallgatta meg a bíróság

Hírek
2013.06.20.
 

A BKV Zrt. kilenc és fél hónapra lobbitevékenységért 32,8 millió forintot fizetett ki a GPS Capital Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-nek, melynek egyik tulajdonosát hallgatták ki tanúként a Hagyó Miklós és társai ellen a Kecskeméti Törvényszéken folyó per csütörtöki tárgyalásán.

 

 

Oldalak

Hiba | BKV per

Hiba

A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni.